Най-добрия онлайн магазин за пептиди в България!

Често задавани въпроси

1.Какви са предимствата на пептидите, предлагани в Pen Peptide?

Pen Peptide се отличава на пазара с уникалния си подход към предлагането на пептиди. Нашите продукти се предлагат в специално разработена форма на писалка, което ги прави изключително удобни за употреба. Това е особено полезно за клиенти, които търсят бърз и лесен начин за прилагане на пептиди. Всяка писалка съдържа предварително разтворен продукт, което елиминира необходимостта от самостоятелно смесване и подготовка, често срещана при други форми на пептидни продукти.

2.Как да избера подходящ пептид за моите нужди?

Изборът на правилния пептид за вашите специфични нужди е ключов за постигане на оптимални резултати. Първо, препоръчваме да разгледате подробните описания на нашите продукти, които предоставят информация за техните предимства и предназначение. Второ, важно е да разгледате вашите лични цели, здравословно състояние и специфични нужди. Например, някои пептиди са подходящи за подобряване на общото здраве и благосъстояние, докато други са фокусирани върху специфични области като възстановяване след тренировка или подобряване на кожата. Ако не сте сигурни кой продукт е най-подходящ за вас, можете да се свържете с нас за препоръка.

3.Как се извършва доставката и колко време отнема?

За да гарантираме оптималното състояние и ефективност на пептидите, всички пептиди се изпращат в охладителни кутии. Това осигурява, че пептидите се съхраняват при подходяща температура, предотвратявайки всякакво възможно увреждане на продукта. По този начин, клиентите на Pen Peptide получават висококачествени, удобни за употреба и надеждно съхранявани пептидни продукти.

Доставката обикновенно отнема от 1 до 3 работни дни, като в 80% от случаите получавате поръчката си на следващия ден, ако тя е направена в онлайн магазина, преди 16:00ч.

4.Предоставяте ли консултации или препоръки за продуктите?

Да, в Pen Peptide ние разбираме, че изборът на правилния пептид може да бъде сложен процес. Затова предлагаме персонализирани консултации, за да ви помогнем да намерите най-подходящия продукт, съобразен с вашите специфични нужди и цели. Можете да се свържете с нас чрез фейсбук, инстаграм, по телефона или имейл, за да ви съдействаме. Това е част от нашия ангажимент да осигурим високо качество на обслужване и удовлетвореност на клиентите.

5.Как мога да платя за моята поръчка?

В Pen Peptide ние предлагаме удобен и сигурен начин за плащане на вашата поръчка. Можете да заплатите с наложен платеж при доставката на поръчката ви. Това означава, че плащането се извършва директно на куриера в момента на получаване на продуктите.

6.Как мога да следя статуса на моята поръчка?

Обикновенно получавате имейл с номер на товарителница, чрез която можете да следите статуса на вашата поръчка. В случай, че не сте получили имейл се свържете с нас за да ви уведомим къде се намира поръчката ви.

7.Как мога да получа помощ, ако имам проблем с моята поръчка?

Ако срещнете проблем с вашата поръчка, ние сме тук, за да помогнем. Можете да се свържете с нас по няколко начина:

  • Чрез телефон: Нашите представители за обслужване на клиенти са на разположение да отговорят на вашите въпроси. Телефонният номер за контакт е достъпен на нашия уебсайт.
  • Чрез имейл: Ако предпочитате писмена комуникация, можете да ни изпратите имейл с детайли за вашия проблем. Нашите специалисти ще разгледат вашата заявка и ще ви отговорят възможно най-скоро.
  • Чрез онлайн форма за контакт: На нашия уебсайт има форма за контакт, която можете да попълните. След като получим вашата заявка, един от нашите представители ще се свърже с вас за допълнително съдействие.
  • Чрез фейсбук/инстаграм: На нашия уебсайт ще откриете връзка към фейсбук/инстаграм и можете да се свържете с нас директно.

8.Мога ли да комбинирам различни пептиди?

Комбинирането на различни пептиди може да бъде ефективен подход за постигане на конкретни здравословни и фитнес цели, но е важно това да става след консултация със специалист. В Pen Peptide, ние предлагаме разнообразие от пептиди, всеки от които е създаден със специфични цели и ефекти. Когато се комбинират правилно, различните пептиди могат да предложат синергични ефекти, които могат да подобрят общите резултати.

9.Има ли възрастови ограничения за покупка на вашите продукти?

Да, в Pen Peptide ние имаме строга политика относно възрастовите ограничения за покупка на нашите пептиди и фармацевтични продукти.Продажбите на нашите продукти са ограничени за лица, които са под 18 годишна възраст. (Можете да закупите продукт от нас, единствено ако сте НАД 18г. възраст.)

10.Има ли специални инструкции за съхранение на продуктите?

Да, съхранението на пептидите, които предлагаме в Pen Peptide, изисква специално внимание, за да се гарантира тяхната ефективност и сигурност. Важно е пептидите да се съхраняват в хладилник. Това помага за запазване на техния състав и ефективност през целия срок на годност. Пептидите са чувствителни към температурни промени и могат да се разградят ако се съхраняват при неподходящи условия.

При получаване на вашата поръчка, поставете продуктите в хладилник. Ако имате въпроси относно съхранението на конкретен продукт, не се колебайте да се свържете с нас за допълнителна информация.

11.Какви видове пептиди предлагате вие от Pen Peptide?

Ние имаме голямо разнообразие от пептиди, които са за различни цели, като например за фитнес и спорт, предлагаме пептиди за мускулна маса, като: Ipamorelin, CJC 1295 No Dac, IGF-1LR3, GHRP-2, Somatropin (HGH), PEG-MGF, GHRP-6, ACE-031, MGF, Follistatin 344, ACE-083 и други. Пептидите за отслабване и изгаряне на мазнини, които предлагаме са: Semaglutide, Tirzepatide, Ipamorelin, HGH Frag 176-191, CJC 1295 No Dac, Somatropin, Aicar.

12.Какви продукти предлагате за здраве?

Предлагаме голямо разнообразие от пептиди и продукти за здраве, като: Semaglutide ; Ara290 ; NAD+ ; Thymalin ; Thymosin Alpha 1 ; Tirzepatide ; Choriomon 5000 ; TAD600 Gluthatione ; Resveratrol, Curcumin, L-arginine и други. 

13.Доставяте ли извън България?

Да. Ако искате да доставим продукти до друга държава, моля да се свържете с нас от страница Контакти за да уточним.