Бърза поръчка: 088 376 7633 | За консултация на E-mail.

Анти Ейдж пакет с пептиди

Подмладете и възстановете своята кожа с нашия уникален пакет от анти-ейдж пептидни комбинации! Специално селектирани за подпомагане на забавянето на процесите на стареене и подобряване на здравето на кожата, нашите пакети предлагат избрана селекция от пептиди. Всеки пептид е внимателно избран за да осигури максимален ефект, като подобрява еластичността на кожата, намалява видимите бръчки и подпомага обновяването на клетките.

С тези комбинации, вие сте само на една крачка от възвръщането на младежкия си вид, като същевременно поддържате кожата си здрава и сияйна.

Използвайте нашите специално създадени пакети, за да преобразите своята грижа за кожата и да подмладите вашия външен вид. Открийте тайната на вечната младост с нашите иновативни анти-ейдж решения!

Най-доброто съчетание от пептиди за Анти Ейдж:

Този пакет е разработен за тези, които търсят ефективно забавяне на процесите на стареене и подобряване на здравето на кожата. Специално създаден да подпомогне обновяването на клетките, подобряването на еластичността на кожата и намаляването на бръчките, той е идеален за възстановяване на младежкия вид. С нашите анти-ейдж пептиди, вие получавате мощен инструмент в борбата срещу признаците на стареене.

Пептиди за Анти-Ейдж

Тук ще включим пептиди: Epitalon | NAD+ Pen | 5-amino-1MQ | Skin Glow (GHK-Cu)

Дозировка Epitalon (20mg): 3 милиграма на ден (30 единици). Една единица е равна на 100 микрограма.

Дозировка NAD+ Pen (100mg): 100 милиграма на ден, разпределени в ТРИ дози (33 единици сутрин, 33 единици на обяд и 33 единици вечер). Приема се по една писалка (100мг.) последователно за 3 дни (общо 3 писалки по 100мг).

Дозировка 5-amino-1MQ (100mg): 11.3мг. на ден, разпределени в две дози (17 единици сутрин и 17 единици вечер). Една единица е равна на 333 микрограма.

Дозировка Skin Glow-GHK-Cu (100mg): 1.66мг. на ден (5 единици). Една единица е равна на 333 микрограма.

Продължителност на цикъла от 4 до 6 месеца.

  • Epitalon: 15 дни прием, след което 15 дни почивка и може да се възобнови приема.
  • NAD+ Pen: 300мг на месец - 3 дни подред по 100мг. дневно, след което се почива 1 месец и отново се възобновява приема. 
  • 5-amino-1MQ: От началото до края на цикъла.
  • Skin Glow (GHK-Cu): 10-15 дни прием, след което 15 дни почивка и може да се възобнови приема.

Защо избрахме точно тези пептиди за Анти Ейдж?

Когато става въпрос за ефективно забавяне на процесите на стареене и подобряване на здравето на кожата, комбинацията от Skin glow (ghk-cu), Epitalon, 5-amino-1MQ и NAD+ Pen се отличава с уникалните си свойства. Въпреки че всеки от тези пептиди се прилага поотделно, техният синергичен ефект, когато се използват заедно, предлага мощна стратегия за забавяне на стареенето и подобряване на външния вид на кожата.

Съвместното използване на тези четири пептида създава уникална комбинация, която подпомага различни аспекти на анти-ейдж грижата. Skin glow (ghk-cu) е известен със своята способност да стимулира производството на колаген и еластин, възстановявайки младежкия вид на кожата. Epitalon работи на клетъчно ниво, подпомагайки удължаването на теломерите и подобряването на клетъчната регенерация. 5-amino-1MQ е ключов в модулирането на метаболитните пътища, подобрявайки здравето на кожата, а NAD+ Pen допринася за подобряване на общото клетъчно здраве и енергийните нива.

Този комплексен подход осигурява мощни анти-ейдж решения, които работят в синергия, за да подобрят еластичността и младостта на кожата, както и да подпомогнат обновяването и възстановяването на клетките. Използвайки тази комбинация от пептиди, вие сте на път да постигнете оптимални резултати в поддържането на младежкия си вид и здравето на кожата.

Комбинация от пептиди за ефективна Анти Ейдж терапия..

Сега, когато разбирате правилното съчетание на пептидите, сте само на една крачка от преобразяващата сила, която те могат да предложат на вашия анти-ейдж режим. Всяка комбинация е създадена с прецизност, за да отговори на специфичните ви нужди - било то за подмладяване на кожата, намаляване на бръчките или подобряване на цялостната здравина на кожата.

Започнете своята трансформация днес! Не отлагайте възможността да възвърнете младежкия си вид, да подобрите здравето и блясъка на кожата си. Инвестирайте в себе си и бъдете свидетели на това как вашите усилия се превръщат в ясни и видими резултати в борбата срещу признаците на стареенето.

Повече информация за всеки продукт, можете да откриете в нашите подробни статии:

Към продукта: Epitalon

Какво е 5-amino-1MQ?

Какво е NAD+?

Какво е Skin Glow (GHK-Cu)?