Бърза поръчка: 088 376 7633 | За консултация на E-mail.

Режим с пептиди за отслабване и изгаряне на мазнини

Постигнете своите цели за изгаряне на мазнини и отслабване с нашия уникален пакет от пептидни комбинации! Специално селектирани за подпомагане на ефективното отслабване и оптимизиране на метаболизма, нашите пакети предлагат уникално съчетание от пептиди. Всеки пептид е избран, за да осигури максимален ефект, като подпомага изгарянето на мазнините и подобрява общото физическо състояние и издръжливост.

С тези комбинации, вие сте една крачка по-близо до постигането на своите цели за отслабване, като същевременно поддържате тялото си в оптимално състояние за издръжливост и здраве.

Възползвайте се от нашите специално създадени пакети и трансформирайте своя начин на живот и тренировъчен режим!

Най-доброто съчетание от пептиди за изгаряне на мазнини:

Режим с пептиди за изгаряне на мазнини

Този пакет е предназначен за тези, които целят значително изгаряне на мазнини или отслабване. Създаден е да стимулира изгарянето на мазнини и отслабването.

Тук ще включим пептиди: Semaglutide | Ipamorelin | CJC No Dac | 5-amino-1MQ

Дозировка Semaglutide (5mg): Приема се 1 път в седмицата! 1-ва и 2-ра седмица: 250 микрограма (4 клика) | 3-та седмица: 500 микрограма (8 клика) | 4-та седмица: 750 микрограма (12 клика) | 5-та седмица 1мг (16 клика).

Дозировка Ipamorelin (10mg): 400 микрограма на ден, разпределени в две дози (4 единици сутрин и 4 единици вечер). Една единица е равна на 50 микрограма.

Дозировка CJC No Dac (5mg): 300 микрограма на ден, разпределени в две дози (6 единици сутрин и 6 единици вечер). Една единица е равна на 25 микрограма.

Дозировка 5-amino-1MQ (100mg): 11.3мг. на ден, разпределени в две дози (17 единици сутрин и 17 единици вечер). Една единица е равна на 333 микрограма.

Продължителност на цикъла от 4 до 6 месеца.

  • Semaglutide: СПИРА се приема след 5-тата седмица.
  • Ipamorelin: От началото до края на цикъла.
  • CJC No Dac: От началото до края на цикъла.
  • 5-amino-1MQ: От началото до края на цикъла.

Ефективно отслабване и изгаряне на мазнини с пептиди

Защо избрахме точно тези пептиди за отслабване?

Когато става въпрос за ефективно отслабване и изгаряне на мазнини, комбинацията от Семаглутид, Ipamorelin, CJC No Dac и 5-amino-1MQ се откроява с уникалните си свойства. Въпреки че всеки от тези пептиди се прилага поотделно, техният синергичен ефект, когато се използват заедно, предлага мощна стратегия за постигане на целите ви в отслабването и подобряване на физиката.

Съвместното използване на тези четири пептида създава уникална комбинация, която атакува изгарянето на мазнини и отслабването от различни ъгли. Семаглутид е ефективен в регулирането на апетита и подобряването на метаболизма на захарите, ключови фактори за контрола на теглото. Ipamorelin и CJC No Dac работят в тандем за стимулиране на естественото производство на растежен хормон, което ускорява растежа и подпомага изгарянето на мазнините. Накрая, 5-amino-1MQ действа като мощен модулатор на метаболитните пътища, свързани с мазнините, усилвайки процеса на отслабване.

Този комплексен подход осигурява ефективно средство за постигане на вашите здравословни и фитнес цели, като съчетава предимствата на всяка съставка за максимален ефект.

Комбинация от пептиди за ефективно отслабване и изгаряне на мазнини..

Сега, когато разбирате правилното съчетание на пептидите, сте само на една крачка от преобразяващата сила, която те могат да предложат на вашия режим за отслабване. Всяка комбинация е създадена с прецизност, за да отговори на специфичните ви изисквания - било то за интензивно изгаряне на мазнини, подобряване на метаболизма или постигане на по-здравословен и тонизиран вид.

Започнете своята трансформация днес! Не отлагайте за утре възможността да станете по-енергични, по-фокусирани и да преобразите своето тяло. Инвестирайте в себе си и бъдете свидетели на това как вашите усилия се превръщат в трайни и видими резултати.

Повече информация за всеки продукт, можете да откриете в нашите подробни статии:

Какво е Семаглутид?

Какво е 5-amino-1MQ?

Какво е Ипаморелин?

Какво е CJC No Dac?