Бърза поръчка: 088 376 7633 | За консултация на E-mail.

Режим с пептиди за възстановяване и имунитет

Укрепете здравето и възстановете силата на своя организъм с нашия уникален пакет от пептиди за възстановяване и подкрепа на имунната система! Специално селектирани за да подпомогнат вашето тяло в борбата с ежедневните предизвикателства и да подобрят общото здраве, нашите пакети предлагат внимателно подбрани пептиди. Всеки пептид е избран с цел да максимизира ефекта, като подпомага бързото възстановяване, укрепва имунната система и подобрява общата жизненост на организма.

Открийте силата на възстановяването и устойчивостта с нашите иновативни пептидни решения за здраве и имунитет!

Най-доброто съчетание от пептиди за възстановяване и имунитет:

Този пакет е разработен за тези, които търсят ефективно възстановяване и силен имунитет. Подходящ е за следоперативни травми, спортни травми, профилактично подсилване на имунната система, грипни боледувания и други.

Пептиди за възстановяване и имунитет

Тук ще включим пептиди: BPC-157 + TB-500 Blend | Ipamorelin | Thymalin | Thymosin Alpha 1

Дозировка BPC-157 + TB-500 BLEND (10mg): 500 микрограма на ден (10 единици). Една единица е равна на 25мкг. BPC-157 и 25мкг. TB-500. (1 единица съдържа общо 50мкг.)

Дозировка Ipamorelin (10mg): 400 микрограма на ден, разпределени в две дози (4 единици сутрин и 4 единици вечер). Една единица е равна на 50 микрограма.

Дозировка Thymalin (20mg): 2 милиграма на ден (20 единици). Една единица е равна на 100 микрограма.

Дозировка Thymosin Alpha 1 (5mg): 500 микрограма на ден (20 единици). Една единица е равна на 25 микрограма.

Продължителност на цикъла - 45 дни.

  • BPC-157 + TB-500 Blend: От началото до края на цикъла.
  • Ipamorelin: От началото до края на цикъла.
  • Thymalin: 10 дни прием, след което 10 дни почивка и се възобновява приема отново.
  • Thymosin Alpha 1: СПИРА се след 7-мия ден. (цикъл 7 дни)

Защо избрахме точно тези пептиди за възстановяване и имунитет?

Когато става въпрос за ефективно възстановяване и укрепване на имунната система, комбинацията от BPC157+TB500 Blend, Thymosin Alpha 1, Thymalin и Ipamorelin се отличава със своите уникални свойства. Всяка от тези молекули е избрана заради специфичните си характеристики и начините, по които могат да работят заедно, за да осигурят максимална подкрепа на тялото.

BPC157+TB500 Blend е мощна комбинация, която подпомага бързото възстановяване на тъканите и укрепва съединителната тъкан. Thymosin Alpha 1 е изключителен в подобряването на имунната система, като помага на тялото да се бори с инфекции и други заболявания. Thymalin допълнително подсилва тази защитна функция, като също така подпомага регулирането на имунната система. Ipamorelin, от друга страна, стимулира производството на растежен хормон, което е от съществено значение за общото здраве и възстановяване на тялото.

Съчетавайки тези пептиди, ние предлагаме комплексен подход към възстановяването и укрепването на имунитета. 

Комбинация от пептиди за ефективна терапия за възстановяване и имунитет..

Сега, когато разбирате правилното съчетание на пептидите, сте само на една крачка от преобразяващата сила, която те могат да предложат за подобряване на вашия имунитет и ускоряване на възстановяването. Всяка комбинация е създадена с прецизност, за да отговори на специфичните ви нужди - било то за укрепване на имунната система, бързо възстановяване след травми или подобряване на общото физическо състояние.

Започнете своята трансформация днес! Не отлагайте възможността да подобрите своя имунитет и да ускорите процесите на възстановяване в тялото си. Инвестирайте в себе си и бъдете свидетели на това как вашите усилия се превръщат в ясни и видими резултати за по-добро здраве и жизненост.

Повече информация за всеки продукт, можете да откриете в нашите подробни статии:

Какво е BPC-157?

Какво е TB-500?

Какво е Ipamorelin?

Какво е Thymalin?

Какво е Thymosin Alpha 1?